За нас
За нас

                

 

            Защо започнахме?

 

          Ние сме Релакс Би, екип от ентусиасти влюбени в българската природа, отдадени на мисията да разкрием на всички Вас тайната и да Ви убедимв чудотворното въздействие на лиманнаната кал и матерната луга от Поморийско и Бургаско солени езера.

 

 

          Как се създават продуктите?

 

 

         Животът е възникнал в морето, морето дарява живот! Прегръдката на морската вода с езерната рапа създава на дъното на солените езера фин слой лиманна кал богат на биологично активни органични и минерални вещества, микроводорасли  имикрофауна, типична за нашите солени езера.

         Лугата представлява краен продукт на солодобива. Получава се от езерната рапа на Бургаско и Поморийско солени езера след изпаряване на водата в солниците и кистализиране на солите. В нейния състав участват всички биогенни макроeлементи K, Na, Ca, P,Cl, Mg и всички микроелементи като доминиращо е съдържанието на биогенния макроелемент магнезий.

 

 

          За здраве или за красота?

 

 

         Традициите и в калолечението, и в разкрасителните процедури с кал и луга, известни от най-дълбока древност по нашето Черноморие, създават на тези езера ореол на "докоснати от Бога".

 

 

           Ние се развиваме!

 

 

          Отново доверявайки се безрезервно на научната мисъл обогатихме нашата колекция с  иновативната българска козметика с охлюви Golden snail - революционна формула на основата на  висококачествен 100% пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa с мощни лечебни свойства.

 

 

          И сега! Представяме  на Вашето внимание уникалната таласотерапевтична козметика Black Sea Stars, създадена от екип учени от Институт по обща и неорганична химия на Българска академия на науките!