Антицелулитен загряващ гел, 150 ml

  • Марка: Sea Stars

Антицелулитен гел със загряващ ефект (около 1-2 часа) действащ отслабващо и детоксикиращо. Активните съставки черноморска луга, екстракт от люти чушки, екстракт от хвощ и етерично масло от грейпфрут минерализират, стимулират регенерирането на клетките на кожата, подобряват метаболизма, стимулират разграждането на подкожните мазнини, ускоряват циркулацията на кръвта и засилват отделянето на водата и на токсините. Ефективен срещу различни форми на целулит - премахва и предотвратява натрупването на целулитните депа. Действа хидратиращо, омекотяващо, успокояващо, обезболяващо, противовъзпалително и стягащо на кожата, прави я гладка и еластична. Отпуска мускулите. Продуктът се прилага самостоятелно или като част от интензивна антицелулитна терапия или като поддържащо средство.

Активни съставки:

Стабилизирана черноморска луга:• Разтвор с богат, важен във физиологично отношение, минерален състав (300- 350 г/л соли), микроводорасли и микрофауна типични за нашите солени езера. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо.
• Магнезият (съдържанието на магнезиеви соли е до 295 г/л) е изключително важен биогенен елемент, полезен за човешкия и животински организъм, с благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.
• Притежава силно изразено противовъзпалително действие при асептично и бактериално възпаление;
• Минерализира тялото.Стимулира защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма;
• Приложима е при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, радикулити, неврити, мускулни болки, спортната медицина, кожни възпаления (псориазис, акне); настинки, ларингити, фарингити , синуити; възпаления в устната кухина, парадонтоза и др.

Екстракт от люти чушки: Екстрактът от люти чушки, който съдържа капсаицин и рутин, едни от най-силните познати антиоксиданти , който регулира действието на свободните радикали, загрява кожата, ускорява кръвоснабдяването, помага за разграждането и изхвърляне от тялото на мазнините, подпомага регенерирането на клетките и възстановяването на кожата, премахвайки целулитните депа. Има и изразено противоревматично дейтвие и е подходящ за общи масажи на тялото. Глицериновият екстракт от люти чушки има тонизиращо и възстановяващо действие върху кожата. Стимулира микроциркулацията и обмяната на веществата в подкожната тъкан, като с това допринася за намалението на мастните натрупвания при проблеми с целулит. Използва се и за стимулиране на растежа на косата.

Екстракт от хвощ:Екстрактът от хвощ действа омекотяващо, успокояващо, обезболяващо, регенериращо, противовъзпалително и стягащо на кожата. Богат на разтворим органичен Si. Има антиоксидантно действие. Има благоприятно действие при целулит.

Кофеин:Кофеин - стимулира изгарянето на мазнини. Кофеинът в ниски концентрации има локално възстановяващо, стимулиращо действие, допринасящо за изглаждане на проблемната кожа.

Етерично масло от грейпфрут

Производител: ИОНХ-БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ

 

21,70 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,70 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!