Мокра кърпа за тяло ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА, 50cm/35cm

 
 

Компрес с ЛУГА

За компрес за гръб, кръст,колена, рамо, лакет, стъпала. Приложими са при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, възпаление на околоставните тъкани, радикулити, неврити, мускулни болки, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), разширени вени, настинка, грип, нервно напрежение, депресия, в спортната медицина

Стабилизирана черноморска луга

• Разтвор с богат, важен във физиологично отношение, минерален състав (300- 350 г/л соли), микроводорасли и микрофауна типични за нашите солени езера. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо.
• Магнезият (съдържанието на магнезиеви соли е до 295 г/л) е изключително важен биогенен елемент, полезен за човешкия и животински организъм, с благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.
Притежава силно изразено противовъзпалително действие при асептично и бактериално възпаление;
• Минерализира тялото.Стимулира защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма;
• Приложима е при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, радикулити, неврити, мускулни болки, спортната медицина, кожни възпаления (псориазис, акне); настинки, ларингити, фарингити , синуити; възпаления в устната кухина, парадонтоза и др.

Начин на приложение:

http://www.lugaikal.com/kalolechenie-luga.html

Компресът заедно с опаковката се потапя в съд с топла(75-80 градуса С) вода, за да може компресът да се загрее до 38-40 градуса С. Изважда се от водата, след това се изважда от опаковката и се увива около болното място. Отгоре се поставя стреч-фолио или найлон, отгоре хавлиена кърпа и накрая вълнен шал или одеало, за да се запази топлината. Продължителност на процедурата - 20 мин, веднъж на ден. След това е препоръчително да се измие обилно с вода. Препоръчва се курс на лечение от 10 до 14 дни.

За максимален оздравителен резултат се препоръчва и веднъж на ден мануален масаж с масажен гел с луга и розмарин   http://www.lugaikal.com/sea-stars-masazen-gel-luga-rozmarin-220-ml.html

Производител: ИОНХ-БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ

4,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4,50 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!