Мокра кърпа/компрес за тяло ЛУГА с РОЗА

  • Марка: Sea Stars

Компрес ЛУГА с РОЗОВА ВОДА

Приложима е при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, радикулити, неврити, мускулни болки, спортната медицина, кожни възпаления (псориазис, акне); настинки, ларингити, фарингити , синуити; възпаления в устната кухина, парадонтоза и др.

Активни съставки:

Стабилизирана черноморска луга

• Разтвор с богат, важен във физиологично отношение, минерален състав (300- 350 г/л соли), микроводорасли и микрофауна типични за нашите солени езера. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо.
• Магнезият (съдържанието на магнезиеви соли е до 295 г/л) е изключително важен биогенен елемент, полезен за човешкия и животински организъм, с благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.
• Притежава силно изразено противовъзпалително действие при асептично и бактериално възпаление;
• Минерализира тялото.Стимулира защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма;

Розова вода

Има антисептичен и противовъзпалителен ефект. Оказва регенеративно действие на кожата. Много ефикасна при лъчеви изгаряния и некрози на кожата.

Начин на приложение:

http://www.lugaikal.com/kalolechenie-luga.html

Компресът заедно с опаковката се потапя в съд с топла(75-80 градуса С) вода, за да може компресът да се загрее до 38-40 градуса С.

Изважда се от водата, след това се изважда от опаковката и се увива около болното място. Отгоре се поставя стреч-фолио или найлон, отгоре хавлиена кърпа и накрая вълнен шал или одеало, за да се запази топлината.

Продължителност на процедурата - 20 мин. След това е препоръчително да се измие обилно с вода.

Производител: ИОНХ-БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ

4,20 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4,20 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!