Масажни гелове с Черноморска луга

При лечение на заболявания на опорно - двигателния механизъм  и периферната нервна система - ревматизъм, артрози, дископатии, плексити, възпаление на околоставните тъкани, радикулити, неврити, мускулни болки, разширени вени, в спортната медицина и др.

Съдържат стабилизирана черноморска ЛУГА с високо съдържание на минерални соли (доминиращ елемент-магнезий), МИКРОВОДОРАСЛИ и етерични МАСЛА

Минерализират организма. Стимулират защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма.

Начин на приложение:
• Мануален или апаратурен (напр. ултразвук) масаж: Част от гела се нанася върху проблемното място от тялото и се втрива чрез масаж в продължение на 10-20 мин. След престой от 30 мин. до няколко часа тялото се измива обилно с вода.

• Апликации (при разширени вени). Част от гела се нанася внимателно, без натиск върху третираното място от тялото. След престой от 30 мин. до няколко часа тялото се измива обилно с вода.

• Антицелулитни процедури - Част от гела се нанася върху третираното място от тялото и се втрива чрез масаж. Третираната част се увива добре със стреч фолио за загряване и отделяне на токсините. Добре е да се комбинира с физическо натоварване. След престой от 30 мин. до няколко часа тялото се измива обилно с вода.

марки
Подреди по